Animal Match voor iedereen

Animal Match is een eenvoudig overzichtelijk online platform waar je dieren kunt aanbieden en dieren kunt zoeken. 

Je zoekt een dier

Als je op zoek bent naar een dier kun je zonder je in te schrijven/registreren scrollen door alle dieren die aangeboden worden. Ook is het mogelijk om de zoekfunctie te gebruiken. Dit doe je eenvoudig door de filters die voor jou van toepassing zijn aan of uit te klikken. Zie je het dier van je dromen? Dan kun je daarop reageren nadat je je geregistreerd hebt en een IK ZOEK EEN DIER abonnement hebt afgesloten. 

Contact met de aanbieder

Je registreert je eerst door je voornaam, achternaam en je e-mail adres in te vullen. Als je voor de eerste keer op een dier wil reageren moet je op de groene knop CONTACT OPNEMEN klikken. Deze staat rechts boven naast de foto van het dier. Er verschijnt een pop up om te registreren of in te loggen. Bij de eerste keer moet je je eerst registreren. Vul de gevraagde gegevens in, ga akkoord met de voorwaarden en kies voor registreren. Je ontvangt op je e-mail adres een mail om je registratie te bevestigen.

Na het bevestigen van je registratie kun je inloggen op de website. Na het inloggen ga je naar je account en vult de ontbrekende gegevens bij PROFIEL en ACCOUNT in.

Vervolgens ga je naar ACCOUNT en dan LIDMAATSCHAP. Kies voor het: IK ZOEK EEN DIER ABONNEMENT. Volg de stappen waar het systeem je doorheen leidt. Zodra je lidmaatschap betaald is kun je contact leggen met de aanbieder van het dier.

Vanaf het contact leggen met de aanbieder gelden de voorwaarden en regels van de aanbieder. Dit kan variëren van het invullen van een vragenlijst, een huisbezoek en een intakegesprek. Animal Match mengt zich hier vooraf, tijdens en achteraf niet in. Animal Match is niet verantwoordelijk voor het proces en de afwikkeling om in aanmerking te komen voor het dier.

Het abonnement wordt automatische verlengd. Hierover wordt je per mail meerdere keren van op de hoogte gesteld. Wil je je abonnement niet verlengen dan moet je je account verwijderen. 

Je wil een dier aanbieden

Je registreert je eerst door je voornaam, achternaam en je e-mail adres in te vullen. Als je voor de eerste keer een dier wil aanbieden moet je op de groene knop DIER TOEVOEGEN klikken. Deze staat rechts boven naast de foto van het dier. Het maakt niet uit in welke categorie je dat doet. Er verschijnt een pop up om te registreren of in te loggen. Bij de eerste keer moet je je eerst registreren. Vul de gevraagde gegevens in, ga akkoord met de voorwaarden en kies voor registreren. Je ontvangt op je e-mail adres een mail om je registratie te bevestigen.

Na het bevestigen van je registratie kun je inloggen op de website. Na het inloggen ga je naar account vult de ontbrekende gegevens bij PROFIEL en ACCOUNT in.

Vervolgens ga je naar ACCOUNT en dan LIDMAATSCHAP en kies voor één van de 5 aanbieders abonnementen. Volg de stappen waar het systeem je doorheen leidt. Zodra je een betaald account hebt kun je een dier gaan aanbieden. 

Vanaf daar gelden de voorwaarden en regels van jouw als aanbieder. Dit kan variëren van het invullen van een vragenlijst, een huisbezoek en een intake gesprek. Animal Match mengt zich hier vooraf, tijdens en achteraf niet in. Animal Match is niet verantwoordelijk voor het proces en de afwikkeling om in aanmerking te komen voor het dier. 

Het abonnement wordt automatische verlengd. Hierover wordt je per mail meerdere keren van op de hoogte gesteld. Wil je je abonnement niet verlengen dan moet je de geadverteerde dieren en je account verwijderen. 

Regels voor het aanmaken van een advertentie

1 Het is niet toegestaan om meerdere accounts aan te maken op één e-mail adres of het zelfde IP-adres.

2 Bij het vermoeden van het aanbieden van honden door de zogenaamde broodfokkers wordt het account per direct verwijderd zonder restitutie van het abonnementsgeld.

3 Bij vermoeden van het aanbieden van dieren die bij wet verboden zijn te verkopen, kopen en/of houden wordt het account per direct verwijderd zonder restitutie van het abonnementsgeld.

4 Bij het vermoeden van misbruik van de website wordt het account per direct verwijderd zonder restitutie van het abonnementsgeld.

5 Op de profielfoto van je account mogen geen contactgegevens vermeld worden. Animal Match behoudt zich het recht voor iedere vorm van contactgegevens op de betreffende advertentie zonder mededeling aan de gebruikers te wijzigen, aanpassen of wissen.

6 In de advertenties mogen geen contactgegevens vermeld worden. Animal Match behoudt zich het recht voor iedere vorm van contactgegevens op de betreffende advertentie zonder mededeling aan de gebruikers te wijzigen, aanpassen of wissen. 

VRAAG
AANBOD
VOOR IEDEREEN