De droom.

Een initiatief geboren uit het hart voor dieren. De droom om dieren, die om welke reden dan ook, een (nieuw) huis zoeken op een goede manier en met uitgebreide informatie aan te bieden. Zo kan er een juiste Animal Match gevonden worden. Elk dier uit het binnen- en buitenland verdient een fijn thuis. Dat is wat we willen voor mens en dier.

Kennis en ervaring.

Door onze kennis en ervaring te bundelen hebben we duidelijke inzichten gekregen met betrekking tot de behoeften van de gene die een dier aanbiedt en wie een dier zoekt. Iemand die een dier zoekt wil het liefst zoveel mogelijk informatie krijgen over een dier. Om er voor te zorgen dat de advertenties een goede impressie geven van het aangeboden dier zijn ze zo opgebouwd dat je door eenvoudig alle vragen te beantwoorden en compleet profiel maakt. Samen met de foto’s heb je een geweldige bron van informatie.

Win – win voor mens en dier.

Wij willen je een fijne, rustige en overzichtelijke omgeving bieden om een passend huisdier te zoeken / uit te kiezen. Daarnaast is er de helpende hand om een dier goed aan te bieden. Aan alle kanten een win – win situatie voor mens en dier.

Alles onder één dak.

De wens is om alles voor dieren onder één dak bij elkaar te brengen. Niet alleen een platform waar je dieren kunt aanbieden en vinden maar een website waar je in de toekomst ook professionele trimsalons, gedragsdeskundigen, dierenvervoer, opvanggezinnen, een webshop en nog veel meer voor je dier(en) kunt vinden.

De Droom
Kennis en Ervaring
Win - Win