Tarieven en regels

Wat zijn de mogelijkheden zonder abonnement.

Zonder abonnement (betaald account) kunnen alle dieren op de website bekeken worden. Dit kan met en zonder gebruik te maken van de filter / zoekfunctie. Je kunt zonder betaald abonnement niet reageren op het dier van je keuze. 

Reageren op het dier van je keuze.

Je registreert je eerst op de website. Na het inloggen kun je kiezen voor Account en vervolgens Lidmaatschap. Hier kun je kiezen voor het abonnement: Ik zoek een dier.  We hanteren ADOPT DON’T SHOP en om die reden kun je niet oneindig reageren op dieren. Hier is een maximum aan verbonden. Reageer dus selectief.

De kosten voor dit abonnement zijn € 17,50. Dit account is 3 maanden geldig of tot er een Animal Match is. Het abonnement wordt automatische beëindigd. Hiervan wordt je tijdig op de hoogte gesteld op het e-mail adres dat je hebt gebruikt voor je betaalde account.

Een dier aanbieden op de website.

Je kunt één of meerdere dieren aanbieden door na registratie een betaald account aan te maken. Als je ingelogd bent op je account kun je bij Account en daarna Lidmaatschap een keuze maken welk abonnent je wil afsluiten. Na betaling kun je de dieren aanbieden op de website.

Je kunt een keuze maken uit de volgende abonnementen:

1 Je betaalt € 17,50 en je kan maximaal 3 dieren aanbieden voor een periode van 1 jaar.

2 Je betaald € 25,00 en je kan maximaal 10 dieren aanbieden voor een periode van 1 jaar.

3 Je betaald € 50,00 en je kan maximaal 50 dieren aanbieden voor een periode van 1 jaar.

4 Je betaald € 75,00 en je kan onbeperkt dieren aanbieden voor een periode van 1 jaar.

 

Bij een Animal Match moet je de advertentie van het geplaatste dier verwijderen.

Het abonnement wordt automatisch beëindigd. Hiervan word je tijdig op de hoogte gesteld op het e-mail adres dat je hebt gebruikt voor je betaald account.

De regels met betrekking tot advertenties.

1 Het is niet toegestaan om meerdere accounts aan te maken op één e-mail adres of het zelfde IP-adres.

2 Bij vermoeden van het aanbieden van honden door zogenaamde broodfokkers wordt het account per direct verwijderd zonder restitutie van het abonnementsgeld.

3 Bij vermoeden van het aanbieden van dieren die bij wet verboden zijn te verkopen, kopen en/of houden wordt het account per direct verwijderd zonder restitutie van het abonnementsgeld.

4 Bij het vermoeden van misbruik van de website wordt het account per direct verwijderd zonder restitutie van het abonnementsgeld.

5 Op de profielfoto van je account mogen geen contact gegevens vermeld worden. Animal Match behoudt zicht het recht voor iedere vorm van contactgegevens op de betreffende advertentie zonder mededeling aan de gebruikers te wijzigen, aanpassen of te verwijderen.

6 In de advertenties mogen geen contactgegevens vermeld worden. Animal Match behoudt zich het recht voor iedere vorm van contactgegevens op de betreffende advertentie zonder mededeling aan de gebruikers te wijzigen, aanpassen of wissen. 

BETROUWBAAR
DUIDELIJK
PROFESSIONEEL