Hoe werkt Animal Match Opvang / Oppas?

ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE ACTIE

TIJDELIJK 90 DAGEN GRATIS ADVERTEREN!!! KIES HET JUISTE ABONNEMENT 

Hoe werkt Animal Match Opvang / Oppas?

Animal Match is een eenvoudig en overzichtelijk online platform waar je opvang / oppas kunt aanbieden en zoeken. Hieronder lees je hoe het werkt:

Je zoekt opvang /oppas voor je dier:

1. Als je op zoek bent naar opvang voor je dier, kun je eerst zonder je in te registreren door alle opvang aangeboden advertenties scrollen. Je kunt ook de zoekfunctie gebruiken door de relevante filters aan of uit te zetten.

2. Als je de opvang die voldoet aan jouw wensen hebt gevonden, moet je je registreren. Dit doe je door het registratieformulier in te vullen. Na het invullen klik je op: Klik hier om je gratis te registreren. Je ontvangt een e-mail om je registratie te bevestigen.

Nu kun je een "IK ZOEK OPVANG/OPPAS" abonnement afsluiten om op de aanbieder te reageren.

3. Let op: Het abonnement wordt automatisch verlengd en de betaling verloopt via automatische incasso. Je ontvangt een e-mail 3 dagen voor het aflopen van je abonnement. In die periode kun je je abonnement zelf beëindigen. Als je niets doet, wordt je abonnement automatisch verlengd voor dezelfde periode als je huidige abonnement.

Als je te laat bent en de automatische incasso door je bank wordt teruggestort, worden er kosten in rekening gebracht voor het te laat beëindigen van het abonnement.

4. Zodra je abonnement is bevestigd, kun je contact leggen met de aanbieder van de opvang/oppas.

5. Houd er rekening mee dat vanaf dat moment de voorwaarden en regels van de aanbieder gelden.. Animal Match bemoeit zich niet met dit proces en is niet verantwoordelijk voor de afwikkeling en afspraken mbt de opvang/oppas voor je dier..

Je wilt opvang/oppas aanbieden:

1. Als je opvang/oppas wilt aanbieden, begin je met je registreren. Dit doe je door het registratieformulier in te vullen. Na het invullen klik je op: Klik hier om je gratis te registreren. Je ontvangt een e-mail om je registratie te bevestigen.

2. Na registratie kun je inloggen op de website, je accountgegevens invullen en doorgaan naar "ACCOUNT" en vervolgens "LIDMAATSCHAP" Daar kun je een "IK ZOEK OPVANG/OPPAS" abonnement afsluiten om op de aanbieder te reageren.

3. Volg de instructies in het systeem voor het afsluiten van het abonnement. Zodra je een betaald account hebt, kun je een dier aanbieden.

4. Klik vervolgens op de groene knop "DIER TOEVOEGEN" rechtsboven naast de foto van het dier, ongeacht in welke categorie je dat doet.

5. Let op: Het abonnement wordt automatisch verlengd en de betaling verloopt via automatische incasso. Je ontvangt een e-mail 3 dagen voor het aflopen van je abonnement. In die periode kun je je abonnement zelf beëindigen. Als je niets doet, wordt je abonnement automatisch verlengd voor dezelfde periode als je vorige abonnement.

Als je te laat bent en de automatische incasso door je bank wordt teruggestort, worden er kosten in rekening gebracht voor het te laat beëindigen van het abonnement.

6. Zodra je een betaald account hebt, gelden de voorwaarden en regels die je hebt ingesteld als aanbieder. Dit kan variëren van het invullen van een vragenlijst tot een huisbezoek en een intakegesprek. Animal Match bemoeit zich niet met dit proces en is niet verantwoordelijk voor de afwikkeling om in aanmerking te komen voor het dier.

Regels voor het aanmaken van een advertentie:

1. Contactgegevens mogen niet worden vermeld op de foto's van de advertenties. Animal Match behoudt het recht om iedere vorm van contactgegevens op de betreffende advertentie zonder mededeling aan de gebruikers te wijzigen, aanpassen of verwijderen.

2. In de advertenties mogen geen contactgegevens zoals telefoonnummer, website, Facebook-, TIKTOK- of Instagramaccount worden vermeld. Animal Match behoudt het recht om iedere vorm van contactgegevens in advertenties zonder mededeling aan de gebruikers te wijzigen, aanpassen of verwijderen.

3. Bij meerdere klachten of ongepast of aanstootgevend gedrag (zoals naaktbeelden, haatdragend taalgebruik, bedreigingen) wordt het account per direct verwijderd zonder restitutie van het abonnementsgeld.

4. Bij vermoeden van misbruik van de website wordt het account per direct verwijderd zonder restitutie van het abonnementsgeld.

5. Bij vermoeden van fraude of oplichting wordt het account per direct verwijderd zonder restitutie van het abonnementsgeld.

6. Het is niet toegestaan om meerdere accounts aan te maken met hetzelfde e-mailadres of hetzelfde IP-adres.

HUISELIJKE SFEER
PERSOONLIJKE AANDACHT
FLEXIBELE TIJDEN
#replace title#