Over ons: onze droom en missie

Over ons: onze droom en missie

Bij Animal Match is onze reis begonnen met een diepgewortelde liefde voor dieren en een gedeelde droom. Een droom om dieren, ongeacht de omstandigheden waarmee ze worden geconfronteerd, op een zorgvuldige en informatieve manier een nieuw thuis te bieden. Ons hart ligt bij het creëren van de perfecte Animal Match, waar zowel mens als dier van kunnen genieten. We geloven dat elk dier, zowel uit binnen- als buitenland, het verdient om een liefdevol thuis te vinden, en dat is wat ons drijft.

Kennis en ervaring: de sleutel tot succes

Door onze kennis en jarenlange ervaring te bundelen, hebben we diepgaande inzichten verworven in de behoeften van zowel degenen die een dier aanbieden als degenen die een nieuw huisdier zoeken. We begrijpen dat iemand die op zoek is naar een hond, kat of ander dier het liefst zo veel mogelijk informatie wil krijgen. Daarom hebben we onze advertenties zo opgebouwd dat je eenvoudig alle vragen kunt beantwoorden en een volledig profiel kunt maken. Samen met foto's vormt dit een waardevolle bron van informatie, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Win-win voor mens en dier: onze missie

Onze missie is om jou een fijne, rustige en overzichtelijke omgeving te bieden waarin je op zoek kunt gaan naar het perfecte huisdier of waarin je jouw hond, kat of ander dier met vertrouwen kunt aanbieden. We streven naar een win-win situatie voor zowel mens als dier. We willen niet alleen jou helpen om een geweldig huisdier te vinden, maar ook ondersteuning bieden bij het correct aanbieden van een dier, zodat elke match een gelukkige en harmonieuze is.

Alles onder één dak: onze toekomstige visie

Onze droom gaat verder dan alleen het matchen van huisdieren. We streven ernaar om alles wat met dieren te maken heeft onder één dak te brengen. In de toekomst willen we niet alleen een platform zijn waar je dieren kunt aanbieden en vinden, maar ook een hub waar je professionele trimsalons, gedragsdeskundigen, dierenvervoer, opvanggezinnen, een webshop en nog veel meer voor jouw dier(en) kunt vinden. We willen jou en jouw huisdier(en) alles bieden wat je nodig hebt, met liefde en zorgzaamheid als kernwaarden.

Bij Animal Match zijn we vastbesloten om dieren gelukkig te maken en liefdevolle thuisplekken te vinden.

Samen met jou dragen we ons steentje bij om de wereld mooier te maken voor mens én dier.

ONZE DROOM EN MISSIE
KENNIS EN ERVARING
WIN - WIN VOOR IEDEREEN
#replace title#