Botanisch in Balans holistische praktijk en Natuurproducten voor mens en dier is het vertrouwde adres voor onafhankelijk Voedingsadvies en  Natuurgeneeskunde. 

In onze natuurgeneeskundige praktijk zijn jij en je dier van harte welkom voor Traditionele Chinese Geneeskunde, Acupressuur, TuiNa massagetherapie, Orthomoleculair advies, Vijf Elementen voedingsleer, voeding formuleren voor hond en kat, Fytotherapie, Bachbloesemtherapie, Aromatherapie, Spagyriek, Mindful wandelen, Reiki, Fokkers en puppy begeleiding en educatie. 

We verkopen natuurvoeding voor honden en katten, natuurlijke verzorgingsproducten voor de huid en vacht, voedingssupplementen, bachbloesemremedies, aromatherapieproducten, kruidenproducten, spagyriekmiddelen en EM Bokashi-producten. 

Onze kracht is werken vanuit passie en kennis  om gezondheid en welzijn te ondersteunen en in stand te houden. Dat doen we graag samen met jou en aanvullend op arts, dierenarts en therapeut op onze locatie in Vledder, gemeente Westerveld Drenthe. In sommige gevallen is het mogelijk om een online consult te boeken voor het doorspreken van voeding en natuurlijke middelen. 

We zijn aangesloten bij beroepsorganisatie CAT en de webshop draagt het keurmerk Betrouwbaarkopen.nl. 

In 2023 bestaan we 10 jaar!

Behandeling en coaching bij emotionele en fysieke onbalans

Natuurgeneeskunde, voeding en mindset coaching zijn de drie pijlers om vanuit de oorzaak van de klachten te komen tot het stimuleren van het zelfhelend vermogen van het lichaam. De constitutie van de persoon of het dier staat centraal en niet enkel het handelen op symptoomuiting. Een goed plan van aanpak passend op het individu laat vaak positieve resultaten zien.

Voor meer en uitgebreide informatie klik je op deze link.

#replace title#