Bij het zoeken naar een hond is een hond uit het buitenland steeds vaker een optie. Een logische keuze bij de enerzijds grote vraag naar een harig gezinslid en anderzijds het enorme aanbod van honden die een fijn thuis zoeken.

De honden die geadopteerd worden, komen uit opvangcentra. Velen hebben eerder een zwervend bestaan geleid, zijn gedumpt door hun eigenaar of zijn na hun geboorte onder erbarmelijke omstandigheden gevonden. Door de ruime keuze en de grote diversiteit in type honden is er voor de zoekende hondenliefhebber altijd wel een hond die het hart steelt.

Vaak is er een prachtige match voor het leven, maar dat is niet vanzelfsprekend. Honden uit het buitenland hebben een andere start, maar ook andere ‘roots’. Dat maakt de keuze voor een buitenlandse adoptiehond iets om goed over na te denken. Als de hond eenmaal in het gezin is opgenomen, zal er begrip en inzicht nodig zijn om de hond zo optimaal mogelijk te begeleiden in het leven in onze maatschappij.

Met het boek "De Buitenlandse hond, over adoptie en samenleven" nemen wij de lezer op positieve wijze alle aspecten van dit samenleven onder de loep. Van aanschaf tot het omgaan met veel voorkomende uitdagingen. Het boek is nadrukkelijk geen promotie om honden naar ons land te halen, maar wel een gids om de hond, als die er is, een zo fijn mogelijk leven te geven.

Klik hier voor meer informatie over Buitenlandse HOND InZicht

De Buitenlandse hond, Alles over adoptie en samenleven.

Met boek De Buitenlandse hond, alles over adoptie en samenleven nemen Suze Steenbergen en Marleen van Baal op positieve wijze alle aspecten van dit samenleven onder de loep. Van aanschaf tot het omgaan met veel voorkomende uitdagingen. Het boek is nadrukkelijk geen promotie om honden naar ons land te halen, maar wel een gids om de hond, als die er is, een zo fijn mogelijk leven te geven. 

Wil je direct het boek bestellen klik dan op onderstaande link:

Ja ik wil direct het boek bestellen.

 

#replace title#