Welkom bij mijn verhaal.

Ik ben een gepassioneerde kunstenaar uit Eindhoven. Op mijn 62 ste ontdekte ik mijn liefde voor realistisch tekenen toen ik de favoriete knuffel van mijn kleindochter Ella, Ollie de olifant, tekende als verrassing. De reactie van mijn man deed me beseffen dat ik hier meer mee kon doen.

Zonder enige tekenles in het verleden begon ik met het tekenen van onze huisdieren, geïnspireerd door tekeningen van een kennis. Deze hangen nu als dierbare herinneringen aan de muur. Na het experimenteren met pastelpotloden ontdekte ik een nieuwe passie.

Met een groeiende verzameling pastelpotloden en het juiste papier ben ik trots op mijn kunstwerken. Mijn plezier in tekenen groeit met elke creatie. Hoewel ik me momenteel richt op (huis-)dieren, waag ik me af en toe aan andere onderwerpen. Ik ben enthousiast over deze geweldige hobby en deel graag mijn creaties met jullie op mijn Facebookpagina "Mijn tekeningen".

Zou je ook een tekening willen van jouw geliefde huisdier mag je me een e-mail sturen. Dit gaat heel makkelijk door onder mijn naam op het e-mail adres te klikken.

Tot gauw!

Lieve groet,


Marjo Meulensteen
[email protected]

Wil je meer tekeningen van Marjo zien klik dan op deze link.

#replace title#