Een buitenlandse hond of kat adopteren, een wereld van liefde ontdekken

Red levens

Buitenlandse honden en katten komen vaak uit moeilijke situaties, variërend van zwerfdieren tot dieren die zijn gered uit overvolle asielen. Door te kiezen voor adoptie, geef je deze dieren niet alleen een tweede kans, maar red je ook levens.

Een unieke band

Het adopteren van een een huisdier biedt de kans om een unieke band te creëren. Deze dieren hebben vaak een ongelooflijke veerkracht en loyaliteit ontwikkeld door hun ervaringen. Jouw liefdevolle thuis kan het begin zijn van een mooie toekomst samen.

Elk dier is uniek

Dieren komen in alle vormen, maten en persoonlijkheden. Of je nu op zoek bent naar een speelse pup, een knuffelige kat, of een volwassen dier, Animal Match biedt een breed scala aan keuzes.

Alles onder één dak: meer dan alleen adoptie

Bij Animal Match draait het niet alleen om adoptie. We zijn op dit moment hard aan het werk om  een breder scala aan diensten en informatie om jou en je huisdier te ondersteunen. Van professionele trimsalons tot gedragsdeskundigen, dierentransport en vakantieopvang - we willen alles onder één dak om de zorg voor jouw huisdier gemakkelijker te maken.

 

Helder
Duidelijk
Platform
#replace title#