Weerbaarheid leren met honden

Kwispelkrachtig is ontstaan vanuit de samenwerking tussen Sandra Aerns en Monique Deugd. Sandra en Monique zijn jarenlang collega’s bij MEE Plus geweest. Vanwege hun passie voor honden delen zij ook de visie dat honden zeer waardevol zijn tijdens het oplossings- en ervaringsgericht oefenen om de weerbaarheid van kinderen, jongeren en volwassenen te vergroten. Na een aantal jaren een succesvolle samenwerking met z’n tweeën te hebben gehad, is Annemieke Kruithof in 2019 bij deze samenwerking aangesloten. In 2022 is Arja den Hertog het Kwispelkrachtig team verder komen versterken.

Sandra (Braef), Monique (HOI), Annemieke (THH) en Arja hebben ieder ook een eigen bedrijf, maar ze hebben hun kennis ten aanzien van het geven van weerbaarheidstrainingen en workshops gebundeld binnen “Kwispelkrachtig”. Het doel van Kwispelkrachtig is: onze expertise op het gebied van mensen met een verstandelijke beperking en/of een stoornis in het autistisch spectrum in te zetten.

Ondanks of dankzij onze expertise is de training voor iedereen geschikt! Naast het bieden van coaching, hebben we inmiddels ook expertise om honden te testen die ingezet kunnen worden als Emotional Support Dog. Sinds januari 2023 bieden wij ook ACT-groepstrainingen en individuele coaching ACT aan.

Kwispelkrachtig biedt training aan op maat, zowel individueel als in groepsverband. Kwispelkrachtig heeft een eigen (binnen) trainingslocatie in Dordrecht en biedt  daarnaast, in overleg, training op locatie in de regio Drechtsteden, Gorinchem en Breda.

Kwispelkrachtig heeft een samenwerking met onder andere: Dutch Assistance Dogs, Manon Psychomotorische Kindertherapie & Begeleiding en Speltherapie Anders-Om.

 Voor meer en uitgebreide informatie over Kwispelkrachtig klik je op deze link.     

 

Team KWISPELKRACHTIG

Sandra Aerns

Klik hier meer informatie over Braef

Monique Deugd

Klik hier voor meer informatie over Hond Ondersteurende Interventie (HOI)

Annemieke Kruithof

Klik hier voormeer informatie over Team Harige Held (THH)

Arja den Hertog

Mikha, Fozzie, Pippi, Tommie, Witse en Aslan

COACHING MET HONDEN
EXPERTISE MET ASS
WEERBAARHEIDS- TRAINING
#replace title#