Aanbieder
Stichting
Zuid-Holland
210,- adoptiebijdrage + 27,50 administratiekosten
Bijdrage aan shelter of rescuer, Chip Registratie, FIV- en FeLV-test, Gezondheidsverklaring, Ontworming / anti vlooien behandeling, Reis naar Nederland / Belgie, Sterilisatie / Castratie, Traces (mits van toepassing), Vaccinaties

Enea is een lieve, speelse knuffelpoes. In haar gastgezin woonde ze samen met Sabine. Sabine heeft inmiddels een huisje gevonden. Enea heeft wel een poezenvriendje nodig. Ze werd gevonden in de motor van een auto. Ze was vies en bang. Ze liet zich goed oppakken, wassen en schoonmaken. Het is een heel aanhalige kitten geworden. Ze volgt haar foster mens op de voet door het huis, ze slaapt gezellig bij haar in bed. Het is echt een gezellig diertje.

Inmiddels is Enea groot gegroeid. Een update vanuit haar Spaanse gastgezin: Enea is een hele actieve poes. Ze is dol op spelen met balletjes en hengeltjes. Met andere poezen is ze ongelofelijk lief. Ze is een gezellige, grappige en leuke kletskous. Ze slaapt lekker bij haar foster mens in bed en volgt haar overal.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Algemene informatie
Type dier
Kat
Alleen of samen
Nee dit dier moet bij een ander dier geplaatst worden
Geslacht
Vrouwelijk gesteriliseerd
Ras
Mix
Leeftijd (jaren)
2 jaar en 2 maanden
Geboorte datum
1 april 2022
Vacht
Kortharig
Leeftijdsgroep
1 jaar tot 7 jaar
Kleur
wit met bruin en zwart
Karakter
Lief, speels, knuffelig
Voeding en gezondheid
Gebreken
Geen gebreken
Omschrijving gebrek
-
Energie level
Onbekend
Vaccinatie
Ja
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Medicatie
Nee
Toelichting medicatie
-
Speciale voeding
Nee
Problemen met gedrag
Nee
Mensgericht
Ja
Omgeving en levensstijl
Geschikt met kinderen
Ja alle kinderen
Toelichting kinderen
-
Geschikt met honden
Ja kan bij honden
Land van herkomst
Spanje
Huidige locatie
Spanje
Geschikt voor
Huis zonder tuin, Appartement - Flat, Rustige omgeving, Scootmobiel - rolstoel, Drukke stad, Gezin met kinderen, Mensen zonder kinderen, Huis met tuin
Tuin noodzakelijk
Nee
Spelen
Ja
Alleen blijven
Niet van toepassing
Traplopen
Ja
#replace title#