Aanbieder
Stichting
Zuid-Holland
425,- adoptiebijdrage + 27,50 administratiekosten
4D snaptest, Bijdrage aan shelter of rescuer, Chip Registratie, Gezondheidsverklaring, Ontworming / anti vlooien behandeling, Reis naar Nederland / Belgie, Sterilisatie / Castratie, Traces (mits van toepassing), Vaccinaties, Veiligheidstuig

Polo is een heel aardig klein hondje. Hij is als een kleine teddybeer. Hij is dol op rondgedragen worden en van knuffels en aaitjes kan hij geen genoeg krijgen. Hij deelt zijn kennel in het asiel met twee andere mannetjes. Hij gaat goed samen met de twee mannetjes, maar ook met vrouwtjes. Hij is graag bij mensen. Soms voelt hij zich een beetje klein in deze grote wereld. Hij wil gewoon graag een beetje veiligheid. Er is helaas geen informatie over zijn achtergrond bekend.

Inmiddels stapt Polo dapper rond in een druk deel van Rotterdam. Zo genoot hij van een lekkere fikse avondwandeling met zijn opvangvriendje Binkie en één van de kleine hondjes uit het gastgezin. Hij is zo lief en leuk een echt knuffelmansje, hij wil je kusjes geven en leuke dingen met je doen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Algemene informatie
Type dier
Hond / Klein 25 t/m 45 cm / Onbekend / Loopt aan de riem / Ja / Onbekend / Onbekend / Onbekend
Alleen of samen
Ja dit dier kan alleen geplaatst worden
Geslacht
Mannelijk gecastreerd
Ras
Kruising
Leeftijd (jaren)
2 jaar en 1 maand
Geboorte datum
21 april 2022
Vacht
Kortharig
Hoogte bij volwassenheid
Klein 25 t/m 45 cm
Leeftijdsgroep
1 jaar tot 7 jaar
Kleur
Zwart/wit met beetje bruin
Karakter
Lief, aanhankelijk, mensgericht
Voeding en gezondheid
Gebreken
Geen gebreken
Omschrijving gebrek
-
Zindelijk
Onbekend
Energie level
Onbekend
Vaccinatie
Ja
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Medicatie
Nee
Toelichting medicatie
-
Speciale voeding
Nee
Problemen met gedrag
Nee
Mensgericht
Ja
Jachtinstinct
Onbekend
Omgeving en levensstijl
Wandelen aan de riem
Loopt aan de riem
Geschikt met kinderen
Ja alle kinderen
Toelichting kinderen
-
Geschikt met katten
Ja
Geschikt met honden
Ja kan bij honden
Geschikt voor autorit
Onbekend
Land van herkomst
Spanje
Huidige locatie
Nederland
Geschikt voor
Huis zonder tuin, Appartement - Flat, Rustige omgeving, Scootmobiel - rolstoel, Drukke stad, Gezin met kinderen, Mensen zonder kinderen, Huis met tuin
Tuin noodzakelijk
Nee
Spelen
Ja
Waaks
Onbekend
Alleen blijven
Onbekend
Traplopen
Ja
#replace title#