Aanbieder
Stichting
Noord-Brabant
375,00
Bijdrage aan shelter of rescuer, Gezondheidsverklaring, Ontworming / anti vlooien behandeling, Sterilisatie / Castratie, Vaccinaties, Veiligheidstuig
Sinds 27 januari 2024 verblijft Nemasté in de opvang in België. Hier doet ze het zo goed dat we alvast een kleine update hebben gekregen! En hoe speciaal, het opvanggezin heeft haar dochters Uma en Kapla geadopteerd, dus mama en kids zijn reunited!

Hieronder de update van het opvanggezin:

Hallo iedereen,

Ik ben Nemasté en ik ben momenteel in opvang bij het gezin dat twee van mijn kindjes geadopteerd heeft. Dat was een leuk weerzien!

De eerste dagen kon ik het niet geloven, maar wat is het fijn om te ontdekken wat een tuin is! Daar snuffel ik graag rond en kan ik mijn boodschapjes doen. Mijn opvangmama en -papa wisten het niet zeker, maar ik ben he-le-maal zindelijk. Dat vonden ze een leuke verrassing hoor!

Ik laat voorbijgangers af en toe weten dat ik er ben als ik in de tuin loop. Mijn opvang mama zegt dat ik geen bang moet hebben en dan stop ik al snel. Ze vind me een attente waakhond.

Ik vind gaan wandelen heel leuk. Dan snuffel ik elk muizenholletje af dat ik kan vinden. Heerlijk! Ik loop trouwens ook heel mooi aan de lijn.

Mijn opvangmama zegt dat ik het al heel goed doe op zo een korte tijd bij hen. Soms heb ik wat bang van onverwachte bewegingen en harde geluiden, maar ze zegt me dat dat ook wel zal beteren.
Mijn opvangpapa vind ik soms wel nog een beetje spannend. Maar als hij hurkt en mij enkele seconden de tijd geeft, dan mag hij me zeker aaien. Ohh en dat vind ik eigenlijk zooo fijn!

’s Avonds gaan we in ‘een zetel’ liggen. Heerlijk ding is dat! Dan voel ik me helemaal zen en ga ik af en toe zelfs op men rug liggen. Ik geniet echt van de aaitjes en kusjes die ik krijg, ook van de opvangpapa. Soms geef ik zelfs lekjes terug!

Ik ben op zoek naar lieve baasjes die me tijd willen geven om te wennen en om dingen te overwinnen die ik wat moeilijk vind. Zoals bijvoorbeeld van de tuin naar binnen te wandelen. Dat lukt al heel goed bij mijn opvangmama, maar bij mijn opvangpapa heb ik wat meer tijd nodig.

Gelukkig geven mijn kindjes het goede voorbeeld en leren ze mij dat ik geen bang moet hebben. Een hondenvriendje in mijn nieuwe huisje vind ik dus zeker fijn. Ik ga confrontatie ook liever altijd uit de weg.

Ik kan heeeeel veel liefde geven en krijg er ook heel graag.
Volgens mijn opvangmama ben ik een voorzichtig en onzeker meisje dat toch houdt van aandacht. Wil jij me de tijd geven om elkaar te leren kennen?
Algemene informatie
Type dier
Hond / Klein 25 t/m 45 cm
Alleen of samen
Ja dit dier kan alleen geplaatst worden, Nee dit dier moet bij een ander dier geplaatst worden
Geslacht
Vrouwelijk gesteriliseerd
Ras
Podenco
Leeftijd (jaren)
59 maanden
Geboorte datum
8 maart 2019
Vacht
Kortharig
Hoogte bij volwassenheid
Klein 25 t/m 45 cm
Leeftijdsgroep
1 jaar tot 7 jaar
Kleur
Wit
Karakter
Lief onderdanig maar vraagt om aaitjes
Voeding en gezondheid
Gebreken
Geen gebreken
Omschrijving gebrek
-
Zindelijk
Wel zindelijk
Energie level
Matig
Vaccinatie
Ja
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Medicatie
Nee
Toelichting medicatie
-
Speciale voeding
Nee
Problemen met gedrag
Nee
Mensgericht
Ja
Jachtinstinct
Ja
Omgeving en levensstijl
Wandelen aan de riem
Loopt aan de riem
Geschikt met kinderen
Niet van toepassing
Toelichting kinderen
-
Geschikt met katten
Onbekend
Geschikt met honden
Ja kan bij honden
Geschikt voor autorit
Ja
Land van herkomst
Spanje
Huidige locatie
België
Geschikt voor
Huis zonder tuin, Appartement - Flat, Gezin met kinderen, Mensen zonder kinderen, Huis met tuin
Tuin noodzakelijk
Niet van toepassing
Spelen
Ja
Waaks
Onbekend
Alleen blijven
Onbekend
Traplopen
Onbekend
#replace title#