Aanbieder
Stichting
Zuid-Holland
210,- adoptiebijdrage + 27,50 administratiekosten
Bijdrage aan shelter of rescuer, Chip Registratie, FIV- en FeLV-test, Gezondheidsverklaring, Ontworming / anti vlooien behandeling, Reis naar Nederland / Belgie, Sterilisatie / Castratie, Traces (mits van toepassing), Vaccinaties

Venus is een knuffelige en speelse poes. Ze is sociaal en komt naar je toe. Ze is dol op mensen en ze houdt van iedere minuut die ze met mensen door kan brengen. Ze miauwt als ze eten wil. Ze wil er heel zeker van zijn dat je daarover geïnformeerd bent. Zodra je thuiskomt komt ze op je afstormen om te knuffelen.

Moeder Josefine sloop de garage van onze katten rescuer Liliya in, zonder dat haar vriend het door had. Ze zette daar haar kittentjes op de wereld. Ze namen de hele familie onder hun hoede. Venus is daarmee binnen geboren en heeft nooit op straat geleefd.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Algemene informatie
Type dier
Kat
Alleen of samen
Nee dit dier moet bij een ander dier geplaatst worden
Geslacht
Vrouwelijk gesteriliseerd
Ras
Mix
Leeftijd (jaren)
9 maanden
Geboorte datum
19 augustus 2023
Vacht
Kortharig
Leeftijdsgroep
Jonger dan een jaar
Kleur
Zwart met klein wit vlekje
Karakter
Lief, aanhankelijk, mensgericht, sociaal
Voeding en gezondheid
Gebreken
Geen gebreken
Omschrijving gebrek
-
Energie level
Onbekend
Vaccinatie
Ja
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Medicatie
Nee
Toelichting medicatie
-
Speciale voeding
Nee
Problemen met gedrag
Nee
Mensgericht
Ja
Omgeving en levensstijl
Geschikt met kinderen
Ja alle kinderen
Toelichting kinderen
-
Geschikt met honden
Ja kan bij honden
Land van herkomst
Bulgarije
Huidige locatie
Bulgarije
Geschikt voor
Huis zonder tuin, Appartement - Flat, Rustige omgeving, Scootmobiel - rolstoel, Drukke stad, Gezin met kinderen, Mensen zonder kinderen, Huis met tuin
Tuin noodzakelijk
Nee
Spelen
Ja
Alleen blijven
Niet van toepassing
Traplopen
Ja
#replace title#